Multi-inzetbare beveiliging

Het beroep van beveiliger is de laatste jaren sterk veranderd. Beveiligers moeten tegenwoordig multi-inzetbaar en service gericht zijn en proactief handelen om dag en nacht een veilig gevoel te kunnen garanderen.

Het team wat werkt voor KR safety en Security weet van aanpakken, of het nu gaat om kantoor-/objectbewaking of evenementenbeveiliging.
Elke organisatie heeft een andere manier van beveiligen nodig. KR Safety en Security biedt veel verschillende soorten van beveiliging aan. Er zit altijd wel een tussen die past bij uw situatie. Samen regelen wij het.

Onze beveiligers:

  • Zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • Goed opgeleid:
    – MBO 2 vakdiploma met een BHV diploma
    – Basisveiligheid VCA diploma en/of EHBO certificaat op zak behoren tot de mogelijkheden
  • Compleet met uniform en alle benodigdheden
  • Een hecht team dat weet hoe alles werkt en back-up van elkaar is
  • Zorgen voor volledig ontzorgen

Een combinatie van dienstverlening is tevens ook mogelijk.

Objectbeveiliging

Diefstal, vernieling, brand, fraude en agressie zijn enkele voorbeelden die de veiligheid van uw organisatie en medewerkers in gevaar kunnen brengen. Calamiteiten en risico’s beperken zich niet meer tot de nacht, maar zijn alom aanwezig tijdens kantoortijden. Objectbeveiligers van KR Safety en Security worden dan ook steeds meer en breder ingezet. De aanwezigheid van een permanente beveiliger in uw organisatie fungeert hoofdzakelijk als preventieve werking. Onze gediplomeerde en betrouwbare objectbeveiligers kennen de kleinste details en signalen waardoor ze weten waar ze op moeten letten en hoe ze daartoe moeten handelen.

Beveiliging van evenementen

Uw evenement is vooral geslaagd als de bezoekers weer veilig naar huis keren. Evenementenbeveiliging werkt preventief. De aanwezigheid van beveiligers zorgt voor een goed gevoel bij de bezoekers en medewerkers. Daarnaast weten onze evenementenbeveiligers hoe zij moeten handelen in geval van een incident of calamiteit.