Evenementenzorg

KR Safety en Security heeft zijn expertise op het gebied van evenementenzorg volgens de huidige richtlijn veldnorm evenementenzorg.

Indien u een activiteit, zoals een festival, wedstrijd, demonstratie of groot feest organiseert dan bent u volgens de wet verplicht voor de veiligheid van de aanwezigen te zorgen.

Hoeveel zorgverleners er nodig zijn is afhankelijk van de omvang en het soort evenement. Ook het type zorgverlener of zorgprofessional is van groot belang. KR safety en Security kan als (EZO) evenementenzorg organisatie deze professionals en het hiervoor benodigde materiaal verzorgen voor uw evenement.
Als u uw zorgverleners bij ons regelt, bent u altijd verzekerd van deskundige, goed opgeleide zorgverleners. Regelmatig komt het voor dat er op (sport)evenementen geen goed opgeleide zorgverleners aanwezig zijn terwijl een ongeluk, groot of klein, zo gebeurd is. U als organisatie draagt daar (gedeeltelijk) de verantwoording voor.

De afgelopen jaren gingen meerdere organisatoren u voor en maken gebruik van een of meerdere diensten van KR Safety en Security om hun evenement of festival tot een succes te maken. Wilt u vooraf advies hebben over de mogelijkheden en de vereisten, neemt u dan gerust contact op met ons.

Tevens beschikken wij over speciaal ingerichte bike-teams, motoren en voertuigen waardoor wij overal en op ieder terrein onze evenementenzorg kunnen leveren.

Er zijn verschillende niveaus van evenementenzorg. Wij leveren zelf de niveaus Basis Eerste hulp t/m Basiszorg. Voor de niveaus spoedzorg tot medische zorg hebben wij vaste partners waarmee we werken.


Bron: Veldnorm Evenementenzorg V1